ZENGEST

EIGENSCHAPPEN 

Helpt bij de vertering van voedsel

Verzacht je maag als die incidenteel van streek is

Ondersteunt een gezonde spijsvertering 

(#allestussenmondenkont)

INGREDIËNTEN

Anise Seed, Peppermint Plant, Ginger Root, Caraway Seed, Coriander Seed, Tarragon Plant, and Fennel Seed essential oils

GEUR

Kruidig zoet, munt, drop

GEBRUIK

Aromatisch: gebruik 3-4 druppels in de diffuser Topisch/ op de huid: 1-2  druppels op de gewenste plek, of verdun met dōTERRA Fractionated Coconut Oil bij een gevoelige huid Inname:verdun 1 druppel in 100 milliliter vloeistof

TIPS

Zengest is een fijne olie om in rollers te doen of in de diffuser te gebruiken.

Druppels kun je ook goed (evt. verdund) aanbrengen op de maagstreek of de voetzolen.

Ik leg vaak mijn duim op het flesje, keer het flesje om en lik dan mijn duim. Een druppel in een borrelglaasje water kan ook. Er zijn ook handige softgels verkrijgbaar, als je de smaak minder fijn vindt. 

Gebruik het eens als je aan het reizen bent (onder je voeten) en je je minder prettig voelt in een boot, auto of vliegtuig. 

EMOTIONELE WERKING

DE OLIE VAN VERTERING 

“Ik ontvang nieuwe informatie en kan nieuwe indrukken en situaties goed aan. Ik sta open voor nieuwe ervaringen en mogelijkheden en ga voor wat het leven me te bieden heeft.” *

Ondersteunende olie als je het gevoel hebt dat je de interesse in het leven en de fysieke wereld hebt verloren. Wanneer je het gevoel hebt dat het je te veel is: overladen door informatie en stimulatie, die je emotioneel niet kunt ‘verteren’.

Smeer (verdund) 1-3 druppels op de maagstreek.

Basisset - 15ML

Deze prachtige kit is het “Natuurlijke Medicijnkastje”en helpt jou en je gezin met 80% tot 90% van de uitdagingen die jullie in het dagelijks leven tegen komen. Deze Kit bevat 9 flesjes van 15ml met: Lavendel, Citroen, Melaleuca Oregano, Pepermunt, Wierook, Air, Zengest en On Guard en 5 ML Deep Blue

AANDACHTSPUNTEN 

Dit product zit in de 5 en 15ML basiskit. Dit is de voordeligste manier om dit product aan te schaffen. 

Mogelijke huidgevoeligheid. Buiten het bereik van kinderen houden. Als je zwanger bent, borstvoeding geeft of onder de zorg van een arts bent, raadpleeg uw arts. Vermijd contact met de ogen, binnen-oren en gevoelige gebieden. Let op citrusoliën zijn photosensitief, na gebruik op de huid 12 uur zon vermijden) 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.