PEPERMUNT

EIGENSCHAPPEN 

Bevordert een gezonde ademhalingsfunctie en ademhaling .*

Door inname wordt de spijsvertering bevorderd.*

Verdringt ongedierte op natuurlijke wijze.

HOOFDBESTANDDEEL

Menthol, menthone, eucalyptol.

GEUR

Mint, fris, kruidig.

GEBRUIK

Aromatisch: gebruik 3-4 druppels in de diffuser Topisch/ op de huid: 1-2  druppels verdund op de gewenste plek, met dōTERRA Fractionated Coconut Oil.  Inname:verdun 1 druppel in 100 milliliter vloeistof

TIPS

Druk je duim op het flesje en druk je duim in je verhemelte. Goede manier om je vermoeidheid te verminderen of voor een frisse adem. 

Neem 1-2 druppels in een Veggie Cap als je maag van slag is of neem een Pepermunt Beadlet.

Gebruik met Citroen en Lavendel bij seizoensinvloeden in het voorjaar (maak een roller 1/10 verdund 3 druppels van ieder op 5 ml) of van iedere olie een druppel in de diffuser.

Maak een 5ml roller met 4 druppels pepermuntolie voor een zwaar hoofd. Rol midden op het voorhoofd, op de slapen en in nek bij de aanhechting naar de schedel. !Let op… ruim om de ogen heen rollen!!!

EMOTIONELE WERKING

DE OLIE VAN OPLUCHTING

"ik heb mijn levensvreugde weer ontdekt en kan met alles omgaan"

Peppermint helpt je om te  herinneren dat het leven mooi is en dat je de tegenslagen aan kunt die je in het leven tegenkomt.

Pepermunt ondersteunt bij gevoelens van moedeloosheid of depressie. Maar is niet bedoeld als redmiddel ten alle tijden. Het kan een korte verademing brengen, zodat je je uitdagingen weer aan kan. Te veel gebruik laat processen stagneren en voorkomt groei. Kan helpen bij: heftige emotionele pijn en teneergeslagenheid.  

Basisset - 15ML

Deze prachtige kit is het “Natuurlijke Medicijnkastje”en helpt jou en je gezin met 80% tot 90% van de uitdagingen die jullie in het dagelijks leven tegen komen. Deze Kit bevat 9 flesjes van 15ml met: Lavendel, Citroen, Melaleuca Oregano, Pepermunt, Wierook, Air, Zengest en On Guard en 5 ML Deep Blue

AANDACHTSPUNTEN 

Dit product zit in de 5 en 15ML basiskit. Dit is de voordeligste manier om dit product aan te schaffen. 

Mogelijke huidgevoeligheid. Buiten het bereik van kinderen houden. Als je zwanger bent, borstvoeding geeft of onder de zorg van een arts bent, raadpleeg uw arts. Vermijd contact met de ogen, binnen-oren en gevoelige gebieden. Let op citrusoliën zijn photosensitief, na gebruik op de huid 12 uur zon vermijden) 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.