OREGANO

EIGENSCHAPPEN 

Ondersteunt het lichaam bij reiniging en zuivering 

Bevordert een gezond immuunsysteem & een gezonde spijsvertering

Biedt krachtige antioxidanten bij inname

HOOFDBESTANDEEL

Carvacrol, thymol

GEUR

Kruidig, scherp, groen en kamferachtig 

GEBRUIK

Aromatisch: gebruik 3-4 druppels in de diffuser Topisch/ op de huid:  Gebruik verdund met een draagolie. Inname: in een veggie cap (of in gerechten gebruik de "tandenstoker methode)

TIPS

Oregano is een heerlijke smaakmaker..maar let op... een beetje is genoeg. Doe een tandenstoker in het flesje, laat die even zitten en roer de tandenstoker door 3 liter soep.

Oregano en melaleuca zijn een goede combinatie voor problemen met de teennagels. Stuur me een berichtje voor meer informatie. 

Let op : oregano is een hele hete olie dus altijd in een veggiecap en verdunnen! 1 druppel aangevuld met olijfolie Oregano NIET puur op de huid gebruiken maar altijd verdunnen, Max 4 druppels in een 5ml roller.

EMOTIONELE WERKING

DE OLIE VAN LOSLATEN

"ik ben flexibel in mijn opvattingen en richt me op nieuwe patronen en positieve connecties"

Die hele krachtige intense olie op energetisch gebied, Oregano werkt als een zwaard. 

energetisch niveau werkt als een zwaard. Deze olie helpt je loslaten en blokkades overwinnen. Als je het gevoel hebt dat je gelijk wilt hebben/ krijgen dan verzacht deze olie je rigiditeit, verharde meningen, dwangmatigheid en materialistischeovertuigingen.

Als je voor een grote verandering staat in je leven (relatie, carrière, lifestyle) is oregano een uitstekende compagnon. 

 

Basisset - 15ML

Deze prachtige kit is het “Natuurlijke Medicijnkastje”en helpt jou en je gezin met 80% tot 90% van de uitdagingen die jullie in het dagelijks leven tegen komen. Deze Kit bevat 9 flesjes van 15ml met: Lavendel, Citroen, Melaleuca Oregano, Pepermunt, Wierook, Air, Zengest en On Guard en 5 ML Deep Blue

AANDACHTSPUNTEN 

Dit product zit in de 5 en 15ML basiskit. Dit is de voordeligste manier om dit product aan te schaffen. 

Mogelijke huidgevoeligheid. Buiten het bereik van kinderen houden. Als je zwanger bent, borstvoeding geeft of onder de zorg van een arts bent, raadpleeg uw arts. Vermijd contact met de ogen, binnen-oren en gevoelige gebieden. Let op citrusoliën zijn photosensitief, na gebruik op de huid 12 uur zon vermijden) 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.