Wat kost dōTERRA

Mar 31, 2019

De kosten van dōTERRA zijn afhankelijk van je eigen doel en budget . Je kunt al starten met een account voor 24.20 euro. Maar er zijn ook andere opties. Lees hier onder meer over de verschillende mogelijkheden.

ACCOUNT

Als je een account wilt bij dōTERRA dan zijn de kosten 24,20 euro om te starten. Hiervoor krijg 25% korting op alle producten. Het is eigenlijk net als een Gall en Gall kaart, waarbij je voor 10 euro 10 % korting ontvangt.

Bij het account krijg je een welkomstpakket met de productcatalogus van dōTERRA en een vel met stickers voor je flesjes. dōTERRA heeft een Nederlandse klantenservice en je krijgt volop informatie over het gebruik van de oliën. Er zijn online trainingen , live bijeenkomsten, informatie om te downloaden, e-books, nieuwsbrieven en een zeer uitgebreide website. Er komt steeds meer beschikbaar in het Nederlands. Je kunt ook terecht bij diegene die jou heeft geholpen bij het aanmaken van je account.

Klik hier voor de mooie inschrijfpakketten als je meer wilt weten.

VRIJWILLIGE VERLENGING

Na 12 maanden heb je de keuze om te verlengen. Dit kost 15 euro, maar je krijgt er 15 ml pepermuntolie ter waarde van 21,25 euro voor terug.

VOORDELIGSTE MANIER

Er is een manier om dit account gratis te krijgen. Dat kan namelijk door een van de voordelige pakketten te kopen. dōTERRA geeft je dan die 24,20 cadeau. En ze geven ook nog eens een flinke korting op de pakketten zelf. Door 10 jaar ervaring, weten ze exact wat de meeste huishoudens en ondernemers nodig hebben. Op die manier heb je in 90% van de gevallen de essentiële oliën in huis, die jij nodig hebt voor je jezelf, je gezin en/of jouw klanten. Kijk maar eens naar de 5ml en 15ml basisset

VERZENDKOSTEN

dōTERRA rekent 8,47 euro verzendkosten per bestelling. Dit lijkt voor Nederland veel, maar ze hebben het voor heel Europa gelijk gesteld. Je krijgt een track and trace code en de DPD levert de bestelling bij je thuis af.  

Met de punten kun je gratis oliën bestellen. Lees hier meer.

BONUS/ COMMISSIE 

Als je in aanmerking wilt komen voor een bonus of commissie in euro’s moet je een zakelijk account bij dōTERRA aanmaken. Zo’n account heet “Welness advocate” en betekent in het Nederlands : onafhankelijk product consulent.

Als je “Welness Advocate” bent , en je bestelt voor 100 punten (ca 113 euro) per maand, kom je in aanmerking voor een bonus/commissie in geld.

Natuurlijk hoef je hier niet mee te starten, want er zijn meer manieren om te beginnen met dōTERRA. Het is vaak fijn om eerst te starten als klant en de oliën te leren kennen.


Wat kost doterra? De keuze is dus aan jou… start bij 24,20 en stel je eigen verzameling samen, of ga direct voor het every Oil pakket en maak mij jaloers. Bestellen kan ook via http://www.helio.nl/bestellen

Close

50% Compleet

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.