Waarom is een dōTERRA account handig?

Feb 05, 2019

Een dōTERRA account is handig omdat je de etherische oliën op de voordeligste manier krijgt en je ontvangt de beste begeleiding 

Heb je geen account, lees dan verder! Ik leg je graag uit waarom het interessant voor je is >>> 

WAT IS EEN ACCOUNT? EN WAAROM IS HET INTERESSANT

Ik weet dat wij Nederlanders niet zo’n fan zijn van abonnementen en verplichtingen. Ik herken het, ik heb ook maanden de sportschool “gesponsord” en dat gaf me geen fijn gevoel.

Maar ik heb wel een Airmiles kaart, Bonuskaart, ik plak zegeltjes en ik doe mee aan allerlei spaaracties. Waarom… het is vaak voordelig (en leuk). Ik reken het na en kijk of ik er gebruik van maak. Óf als het gratis is dan geef ik het vaak weg.

Je kunt een account van dōTERRA misschien nog het beste vergelijken met een Gall en Gall kaart. Je betaalt een klein bedrag en krijgt daarvoor een fikse korting. Bij dōTERRA is dit alleen voordeliger dan bij Gall &Gall. Voor 25 euro (plus verzendkosten) krijg je 25% korting op alle producten gedurende 12 maanden. En je krijgt een gaaf boek over alle oliën en stickers voor de flesjes.

Verder krijg je bij iedere bestelling die je doet spaarpunten. De hoeveelheid is afhankelijk van de hoogte en de frequentie van je bestellingen. Van die punten kun je weer gratis producten (mee)bestellen. En ik help je natuurlijk graag om voordelige combinaties te ontdekken. Ik geef je ook een seintje als er een mooie aanbieding is.

MAAR IK KAN TOCH OOK VIA VIA BESTELLEN?

Bestel je zonder account met iemand mee, dan lijkt het al snel of het “goedkoper” is. Maar feitelijk loop je de gratis producten mis die je van je punten krijgt. Voor de verzendkosten hoef je het ook niet te laten.. want die krijg je bij een normale bestelling voor de helft terug en bij een terugkerende bestelling volledig (in punten)

EN BEHALVE FINANCIEEL, WAAROM IS HET NOG MEER VERSTANDIG? 

Je gezondheid is je kostbaarste bezit ……toch? Maar als we jou niet kennen, kunnen we jou niet op weg helpen. Want als je ondersteuning “koopt” voor jouw lijf en geest, dan is het wel zo respectvol, dat je op zijn minst belangrijke informatie en goede tips krijgt. En daar is dōTERRA expert in:  met heel veel blogs, video’s en bijeenkomsten. Alles begeleid door specialisten en experts, ondersteund door gedegen onderzoeken en analyses. En daarnaast is er een welness adviseur (welness advocate in het engels) zoals ik, die je op weg helpt en je vragen beantwoordt . Met dōTERRA als achterwacht, daar kun je namelijk ook altijd direct zelf terecht met vragen! Ze hebben gewoon een Nederlandse Klanten Service!

EXTRA VOORDELEN VAN EEN ACCOUNT VIA MIJ

Veel mensen die me volgen op Facebook en die mijn nieuwsbrieven ontvangen, hebben al essentiële oliën in huis. Super leuk en helemaal fijn dat jullie soms ook een betaalde workshop volgen. Maar weet je dat je die workshops gratis krijgt, als je via mij dat account hebt? Scheelt toch weer 15 euro per workshop.

Tijdens de aanbiedingsweek heb je grote kans dat je op de eerste dag je account al hebt terugverdiend. Bij de aankoop van één flesje krijg je er één gratis! Dus: de rest van de week, en de rest van het jaar, heb je er meteen voordeel van.

Start je met een basisset? Dan krijg je het pakket van dōTERRA, en een cadeautje van mij (ook per post). 

BEZWAREN

Heb je onlangs gezocht naar  recensies over dōTERRA. Mogelijk ben je dan twee dingen tegengekomen?

  • Opzeggen van je account.

Feitelijk is het zo dat als je niets bestelt, dat je dan ook niets betaalt. En als je een jaar lang inactief bent, dan stopt je account. Mocht je echt eerder je account willen stopzetten, dan help ik je graag met een formulier dat je kunt mailen.

  • Klachten naar aanleiding van gebruik

Het is belangrijk om goed de informatie te lezen die je van dōTERRA krijgt. Ik geef aanvullend per mail, Facebook, whattsapp en via online workshops uitleg. Ook de natuur, te veel water, te veel eten, verkeerd sporten, kunnen er voor zorgen dat er zich een ongewenst effect voordoet. Dat kan dus ook met essentiële oliën! Belangrijk is, net als met alles in het leven: goed na blijven denken en zorgvuldig zijn! In de blog “is olie veilig” kun je alvast wat goede tips lezen. Moch er toch er een ongewenst of onverwacht effect zijn, neem dan altijd direct contact op met dōTERRA! Verder is mijn visie dat aanvullende zorg en reguliere zorg hand in hand gaan en elkaar aanvullen. (zie mijn disclaimer en mijn algemene voorwaarden). Als je ziek bent, bezoek je een dokter en overleg je. Als je medicijnen gebruikt, overleg je met je arts of de verpleegkundige.  Essentiële oliën zijn een hele mooie aanvulling, die je gezondheid en humeur kunnen ondersteunen. Ik hoop dat ze dat jou ook bieden. Voor jou: een stukje regie in handen op een natuurlijke manier! Ik hoop dat ik je kan inspireren!.

  • Moet ik dan iedere maand bestellen

Nee dat hoeft niet.

Het kan wel als je zeker wilt zijn dat je niet misgrijpt.

Of omdat je voordeliger uit bent ….neem gerust contact op als je meer wilt weten.

  • Ben je zakelijk geïnteresseerd

Dan is maandelijks bestellen ook een goede manier. voor meer informatie klik hier 

Waarom is een dōTERRA account handig? Je ontvangt de beste begeleiding en de beste oliën voor de laagste prijs!

Close

50% Compleet

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.