Weer naar school

Aug 23, 2019

Super die lange vakantie van je kinderen, maar ook heel prettig dat ze weer naar school gaan ...... toch?  Weer even tijd om orde op zaken te stellen in huis, weer naar je werk of misschien gewoon wel even tijd voor jezelf.

Misschien is het wel even wennen voor jou en voor je kind(eren) na 6 weken vakantie. Een nieuwe klas, nieuwe juf of meester, nieuwe school, nieuwe kinderen. Als wij (als volwassene) in een nieuwe omgeving komen of nieuwe mensen (moeten) ontmoeten… veranderen van baan, werkplek, kantoor heeft dit enorm veel effect op ons. Kun je nagaan wat het effect is op kinderen en pubers, die nog in een andere belevingswereld en een ander ontwikkelings stadium zitten.

Bij mijn zoon uitte zich dat vroeger in extreme drukte, ruzies, irritatie etc. Inmiddels is het super lange rustige gozer. Waar ik enorm trots op ben. Hij begint volgende week aan het grafisch lyceum en ook dat is super spannend! 

Hierbij een paar tips om jezelf en je kind te ondersteunen:

Close

50% Compleet

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.