Het verhaal: Pink Pepper de Roze Redder

Aug 11, 2019

Over Pink Pepper wil ik graag iets meer vertellen. Deze olie is in Nederland pas sinds vorige maand te krijgen. Roze peper olie is een bijzondere olie. Niet alleen vanwege de geur en de werking, maar ook vanwege de ondersteuning van boeren in ontwikkelingslanden zoals Kenia. 

Het verhaal van Veronica

Op de website van dōTERRA staat het verhaal van Veronica. Een vrouw uit Kenia die tot voor kort een goed leven had. Haar man had een mooie baan, ze hadden een huis en hun kinderen hadden genoeg te eten, schoon water en kleren en ze konden naar school.

Niets zo veranderlijk als het leven. Na de dood van haar man veranderde haar situatie drastisch. Van scholing was geen sprake meer omdat al het geld nodig was voor het kopen van eten en voor onderdak. Ze verkocht touw aan lokale winkels maar na een tijdje was daar geen behoefte meer aan. Ze werd gedwongen een "oeroud" beroep uit te oefenen ....dat haar van haar waardigheid beroofde.

Op dit dieptepunt in haar leven werd ze benaderd door Kigoi, een vertegenwoordiger van het dōTERRA. Ze werd gevraagd Pink Pepper te oogsten. Ze kreeg een voorschot om scholing en eten voor haar kinderen te betalen. De volgende dag is Veronica gestart met het oogsten van Pink Pepper en slaagde er direct in om een grote hoeveelheid te oogsten.

Veronica verdient nu zeven tot acht keer meer dan voorheen. Haar kinderen kunnen weer naar school en hebben voldoende te eten en ze hebben weer een huis met voldoende ruimte.  Veronica heeft veel vrouwen in haar gemeenschap geïnspireerd en nu oogsten ze samen de Pink Pepper. Inmiddels is Veronica een leider in haar gemeenschap en hebben ze allemaal duurzame inkomsten.

Kijk hier het filmpje voor dit mooie verhaal!

Lees ook de andere twee Pink Pepper blogs! 

- Wat is Pink Pepper

- Waar gebruik je Pink Pepper voor.

 

*lees de dislaimerHelio is geen arts en niet gemachtigd om diagnoses te doen, ziekten vast te stellen of claims te doen ter genezing van ziektes. De producten en adviezen zijn geenszins bedoeld als vervanging voor medische raad van professionele artsen. Indien de Klant aan een ziekte of verwonding lijdt, dient deze een gekwalificeerde arts te raadplegen. 

Blog op basis van/ deels vertaald van onderstaande bronnen :

 

Close

50% Compleet

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.