Melisse Challenge

Dec 01, 2019

Wat is Mellise?

Melissa officinalis is ook bekend als citroenmelisse. Melisse heeft zijn naam gekregen vanwege zijn zoete, frisse, citrusachtige geur, waarvan bekend is dat deze bijen aantrekt (Melissa is Grieks voor "honingbij").

Het is een van de zeldzaamste en meest dure oliën van dōTERRA. Het heeft een breed scala aan voordelen en toepassingen.

Melisse is bekend om het positieve effect op je gemoedstoestand. Ook wordt het gebruikt om kalme gevoelens te realiseren en spanning te helpen verminderen.  Tevens verlicht het nervositeit bij toepassing op de huid

De melisse challenge

Samen met Tanja Daniels host ik deze maand de Melisse challenge. Deze olie doet heel veel mooie dingen op emotioneel, fysiek en ook spiritueel vlak.

Deze maand krijg je Melisse met 20% korting… maar nog beter… we regelen ook gelijk een account zodat je de Melisse niet voor de winkelprijs krijgt maar voor de trouwe klanten prijs!

Klik hier om Melisse aan te schaffen

Met deze aanbieding is het ook voor jou mogelijk om mee te doen aan de challenge. Het fijne is: dit event is online en iedereen die een flesje dōTERRA melisse in huis heeft kan mee doen.

Het is  belangrijk is dat je je ervaringen opschrijft. Dus pak alvast een mooi notitieboekje of schrijf iedere dag een stukje in de notities in je agenda of op je telefoon. De veranderingen kunnen in het begin subtiel zijn. Maar als je aan het eind van de maand terug kijkt…..

🌟Doe je mee? Ga aan de slag met  “extra lichtjes” in je leven in deze december maand. We hangen ze niet voor niets in de kerstboom en steken de kaarsen aan! Doe mee en start 2020 met nieuwe gezonde en frisse energie🌟

Je kunt ieder moment van de maand starten. De challenge loopt van de 1 december tot 15 januari 2019

Aan de slag

Als je aan de slag wilt om je emotionele, fysieke en spirituele staat te verbeteren gebruik dan onderstaande manier om te starten met de melisse challenge

🌟Je kunt op elk moment beginnen, de challenge begint op 1 december en duurt tot 15 januari. De eerste dag start je met ieder uur een druppel melisse en ik raad aan om daarna een keer per dag Melissa te gebruiken. Probeer het zeker 30 dagen vol te houden voor het beste effect🌟

Stap 1 - de eerste 12 uur

De een druppel melisse op je duim (je kunt ook je duim op het flesje doen, het flesje omkeren) Druk je duim in je gehemelte en druk  20 seconden vast. Doe dit ieder uur, 12 uur achter elkaar op de eerste dag.  Zet een alarm op je telefoon zodat je het niet vergeet!

Wat realiseer je hiermee?

1️⃣ Je  introduceert de olie in je hersenen. Dit zet het proces in gang om je gevoel te reguleren en je emoties te beïnvloeden. Emoties zijn complexe “processen” en snelwegen van je lichaam om “energie” te besparen en te overleven. Het kan tijd kosten om onze emoties “te veranderen” en nieuwe snelwegen te creëren. Een regelmatige dosis Melissa helpt hierbij.

2️⃣ Je immuunsysteem krijgt een gezonde boost om ziekten af ​​te weren. Essentiële olie werkt heel goed in je lichaam. Je celmembranen zijn immers op olie basis. Essentiële olie kan daardoor op de celmembranen maar ook in de cel zijn werk doen.

Stap 2- Dag 2 tot 30 

Een keer per dag: Doe een druppel melisse op je duim (je kunt ook je duim op het flesje doen, het flesje omkeren) Druk je duim in je gehemelte en druk  20 seconden vast.

Belangrijk

Deel je ervaringen in de facebookgroep! Er staat een post “ ervaringen”. Het is gaaf om van elkaar te lezen wat de ervaringen zijn! 

Klik hier voor de facebook groep

Wat kun je verwachten:

Melissa ondersteunt je emotionele vermogen om geluk, vreugde en optimisme te voelen. Deze gevoelens helpen je om je energieniveau te ondersteunen, zodat je je energieker, gemotiveerder voelt en minder donkere gedachten ervaart.

Je kunt je ook meer verbonden voelen met anderen en jezelf, terwijl je optimistische vooruitzichten uit. Wanneer je je emotioneel en spiritueel goed voelt, zul je je waarschijnlijk ook fysiek goed voelen. Dit helpt je de dingen te doen zoals het starten van andere  gezonde gewoonten

Close

50% Compleet

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.