Kinder massage

Dec 16, 2019

Massage is heerlijk toch? Hopelijk gun je jezelf regelmatig een massage. En wellicht heb je jouw kind als baby gemasseerd? Even lekker als ze uit bad kwamen insmeren met babylotion en voor het slapen gaan even lekker de voetjes masseren... hielp toch super om ze makkelijker in slaap te laten vallen.

Je wilt het beste voor je kind, maar soms kom je gewoon tijd te kort.....toch? 

Drie makkelijke massage tips

  • De voeten en tenen van je kind insmeren voor het slapen gaan met de lavendel touch (of maak zelf een roller met 5ml gefractioneerde kokosolie en 9 druppels lavendel)
  • Een heerlijk voetenbad maken met knikkers op de bodem. Je kunt een voetenbad gebruiken met van die bubbels, maar een plastic curverbak werkt ook prima. Vermeng een handje badzout met 3 druppels lavendel en doe dit in het water... (ook lekker voor jezelf). 
  • Koop een "schrub" handschoen of een neem een want. Eventueel kun je er een leuk knuffelbeest op naaien. Gebruik deze handschoen om te kriebelen op de rug. Een paar druppels lavendel erop zorgen voor een heerlijke geur.

Meer leren ? !

Deze tips komen allemaal van Corina Elzenaar van Happy Kids Massage. Zij geeft hele gave workshops aan ouders en professionals. De Happy Kids Massage methode is een vorm van kindermassage, die meestal over de kleding heen gegeven wordt.  Geen moeilijke technieken, door iedereen toe te passen, op iedere locatie en op ieder moment van de dag. Een leuke manier is om dit te combineren met kriebelliedjes en massagegedichtjes. Nog leuker voor kinderen. Echt even een momentje voor jullie samen. Ook de kinderen pakken het snel op dus wees niet verbaasd als jij moe op de bank zit, en ze jou spontaan gaan masseren.

Voor ieder kind en iedere ouder is dit dus van harte aan te bevelen. Zeker als je kind concentratieproblemen heeft, slechte prestaties, slecht slaapt,  geïrriteerd of overprikkeld is , druk is, negatieve aandacht vraagt en/of weinig vriendjes heeft. 

Ik heb met Corina een training en een workshop gepland, waarbij je de dōTERRA oliën leert gebruiken in combinatie met de Happy Kids Massage Techniek. 


Massage Workshop voor (groot) ouders (1,5 uur)

 

Prijs: 35 euro

klik hier om je aan te melden 


Massage Training  (3 uur) 

 

Prijs: 95,00 euro

Klik hier om je aan te melden  


Een voorbeeld van een massage gedichtje: 

Gezonde Groet 

Léanne 

Close

50% Compleet

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.