Handige essentiële olie artikelen

May 18, 2018

Er zijn een aantal dingen super handig om te hebben als je essentiële oliën gebruikt. Hieronder een overzicht van een aantal essentiële olie artikelen die ik vaak gebruik. Je kunt ze natuurlijk bij een aantal (web) winkels kopen zoals bij Amazon (duitsland).  Maar als je wellicht wat minder wilt of kunt uitgeven, dan is het ook een optie om bijvoorbeeld in China te bestellen*. Ik heb gezien op beurzen dat de artikelen er erg veel op lijken en ze worden wellicht op de zelfde plekken ingekocht. Klik op de foto’s om het artikel te zien op de website van de verkoper, de link opent in een nieuw tabblad.

Het boek van Modern Essentials mag niet ontbreken in je kast of je tas. Of als je iets voordeliger uit wilt zijn, koop de app in de playstore of app store. Je hebt dan altijd gelijk informatie bij de hand over welke olie je “waar” en “hoe”,” goed en veilig” kunt gebruiken. De oliën staan er van A-Z in, en er staat een lijst in met allerlei mogelijke zoektermen op alfabetische volgorde.  Ze hebben ook gave kleine pocketboekjes die je weg kunt geven of zelf mee kunt nemen in je tas.


Heb je al een glazen bidon? Heerlijk om een druppel olie in warm of koud water te doen toch? Sommige oliën zijn heel sterk en hebben de mooie eigenschap om je te ondersteunen om niet-lichaamseigen stoffen te helpen verwijderen, zoals plastic. Dit zijn o.a. alle citrus oliën waaronder citroen. Als je een plastic bidon hebt is olie erin doen niet de beste optie. Je kunt dan beter een glazen fles gebruiken of een van deze gave bidons bestellen** 


handige essentiële olie artikelen, geur hangerhandige essentiële olie artikelen , armband

Het is erg fijn als je je favoriete geur de hele dag bij je hebt. Er zijn super leuke geur kettingen en armbanden te krijgen. Hierbij twee voorbeelden, maar er is veel keuze. 


Heb je geen zin om grote flessen in je tas mee te nemen? Of wil je gewoon iets stijlvols?  Deze handige rollers zijn zelf te vullen (voor 5ml gebruik ik 10 druppels olie en de rest kokosolie voor een 1 op 10 verdunning en voor een 1 op 20 verdunning 5 druppels. Voor de 10ml rollers gebruik je 20 druppels voor 1 op 10 en 10 voor 1 op 20). Ik gebruik deze rollers tijdens mijn workshops. Ze zijn makkelijk te openen en te vullen. Dit zijn de 5ml rollers , en dit zijn zilveren en gouden rollers. Handig om ze te vullen zijn deze kleine plastic trechters (Of bestel de 5ml rollers bij Amazon.de , klik hier )

Of per 50 stuks voor minder dan 20 euro klik je hier


Deze handige minirollertjes zijn mooi voor bijvoorbeeld een pepermunt olie voor een zware dag en een moe hoofd. 1 druppel pepermunt olie en de rest aanvullen met kokosolie (de Fractionated Coconut Oil van dōTERRA is vloeibaar waardoor dit makkelijk gaat) .


Krijg je de flessen ook zo moeilijk open? Dit is de oplossing… ook om het laatste beetje uit je 5ml of 15ml dōTerra flesjes te krijgen. Je kunt er daarna water in doen en een paar sateprikkers / bamboe stokjes, en je hebt een heerlijke verfrisser voor op het toilet. Of doe er wat neutraal badzout in en zet ze naast je bad voor je volgende spa-momentje.


Om je auto makkelijk lekker te laten ruiken is deze auto diffuser fijn. Makkelijk op je radiator te schuiven, een paar druppels lavendel op het viltje dat erin zit en je overleeft die file een stuk prettiger!


Als je even lekker wilt inademen met een van de heerlijke geuren dan is deze” inhaler” makkelijk in je tas te stoppen. Heerlijk met pepermunt of Breathe.


Je kunt deze handige 1ml flesjes in China bestellen. Er zijn ook handige kleine tasjes waar er 8 in passen. Maar beiden zijn ook via je portal bij dōTERRA te bestellen. Voor de essentiële oliën zelf  is China echt geen optie!!!  Mocht je hierover nog geen informatie hebben en dit nog niet weten: Download dan hier de gratis inspiratiegids.  Je krijgt dan informatie wat de oliën van dōTERRA zo bijzonder maakt en waarom een andere olie echt geen alternatief is.


essentiële olie artikelen, roller voor 15 ml flesje

Dit zijn volgens mij de rollers die ik op beurzen heb gezien die op de 15ml en 5 ml flesjes passen. Ik heb ze besteld (wel even invullen in het bericht naar de verkoper dat je ze verstuurd wilt hebben met een waarde onder de 22 euro of met de tekst gift) 


Essentiële olie artikelen

Dit zijn de handige trechtertjes die ik gebruik om de flesjes te vullen en die zeer worden gewaardeerd tijdens de workshops


spray dop olie fles

Super spraydoppen voor op de 5ml en de 15l flesjes! Klik hier voor het artikel  


drogerballen

Super handige drogerballen. Een paar druppels olie naar keuze erop voor een lekkere zachte en heerlijk geurende was.


olie tas

Handige harde tas om je 10ML rollers op te bergen, klik hier 


 Veel plezier met al deze handige essentiële olie artikelen. Ik kan er zo nog wel 10 laten zien ;), laat me weten wat jij graag nog zou willen kopen of waar je naar op zoek bent.

WIL JE EEN GAVE DIFFUSER AANSCHAFFEN???

Lees dan deze handige blog met tips


*Het gaat te ver om uitgebreid tips te geven over shoppen in China. www.startbuyinginchina.comheeft een hoop goede posts met tips. Een tip van mij blijf onder de 21 euro per bestelling/ levering zodat je geen invoerrechten en kosten voor Post NL hoeft te betalen. Kijk goed naar het aantal bestellingen en de “rating” van de leverancier. En overweeg de verzendkosten mee in je aanschaf. Ik heb deze producten besteld en was tevreden over de kwaliteit, levertijd en service. Dit is echter geen garantie. Meestal als er problemen zijn kun je bij AliExpress je klacht indienen en krijg je (een deel) van je geld terug. Het is goedkoper en gaat meestal goed, maar overweeg wel het risico. Wil je dit niet, of heb je je spullen snel nodig ? Bestel dan gewoon bij een Nederlandse (web) winkel of koop op een van de stands tijdens de dōTerra bijeenkomsten. 


Heb je nog geen account, klik dan hier>>> . Ik help je graag om het op te zetten. Ik ondersteun je daarna graag op de Facebook pagina, onze Facebook groep en via WhatsApp. Ook krijg je korting op de (betaalde) workshop en events. Wil je meer weten benader me gerust via email info@helio.nl

** het kan zijn dat de links op een later moment niet meer werken omdat het aanbod op Aliexpress wisselt. Laat even een reactie achter als dit het geval is dan pas ik het aan met nieuwe essentiële olie artikelen

Close

50% Compleet

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.