December aanbiedingen

Dec 01, 2019

20% korting op Melisse

Melissa officinalis is ook bekend als citroenmelisse. Melisse heeft zijn naam gekregen vanwege zijn zoete, frisse, citrusachtige geur, waarvan bekend is dat deze bijen aantrekt (Melissa is Grieks voor "honingbij").

Het is een van de zeldzaamste en meest dure oliën van dōTERRA. Het heeft een breed scala aan voordelen en toepassingen.

Melisse is bekend om het positieve effect op je gemoedstoestand. Ook wordt het gebruikt om kalme gevoelens te realiseren en spanning te helpen verminderen.  Tevens verlicht het nervositeit bij toepassing op de huid . 

Deze maand krijg je 20% korting als je een account hebt. Geen account? Klik hier en koop Melisse met korting en een gratis account. 

Gratis 15ml Frankincense ontvangen?

Frankincense is een van de meest gewaardeerde en kostbaarste
etherische oliën. Wierook werd al 4000 jaar geleden door de Chinezen en Egyptenaren gebruikt en er werden ontelbare gezondheidsvoordelen aan toegeschreven.  Wierookhars word nog steeds gebruikt in dure parfums en crėmes (om huid te verjongen en kalmeren). 

Deze olie krijg je deze maand gratis bij een bestelling van 200 punten. De verkoopwaarde van deze olie is maar liefst 98 euro!!!  Iedere olie bij dōTERRA heeft een eigen punten aantal. Over het totaal aantal punten van je bestelling krijg je een percentage punten op je "account" gestort. Het werkt dus net zo als frequent flyers miles. Je kunt van deze punten weer gratis oliën bestellen! 

Tip: wil je meer dan 200pv bestellen? Splits dan je bestelling in twee keer. Je kunt t 4x keer gebruik maken van deze aanbieding

Lees hier meer over hoe bestellen bij dōTERRA werkt.

Gratis het product van de maand "CLOVE" ontvangen? 

Een terugkerende bestelling bij dōTERRA heeft nog meer voordelen. Bestel je voor 125 punten in je "LRP" (loyalty rewards points) bestelling, èn voor de 15e van de maand? Dan krijg je een gratis olie. Deze maand is dat kruidnagel: clove. 

Kruidnagel is natuurlijk een heerlijke geur die in veel "kerst" geuren wordt gebruikt. Daarnaast is het ook een specerij die als sinds jaar en dag wordt gebruik om smaak aan eten te geven. Vroeger was het eten in de dagen tegen de kerst niet meer zo fris en vers. Dus het toevoegen van specerijen zorgde voor een betere smaak en geur. Maar dat is natuurlijk niet het enige.

Het belangrijkste chemische bestanddeel, eugenol, 
maakt het een zeer stimulerende en stimulerende etherische olie.
Je kunt het verdund goed gebruiken als "verwarmende" massageolie.
Kruidnagel bevat ook krachtige antioxiderende eigenschappen
en ondersteunt de cardiovasculaire gezondheid bij inname.
 

Feestdagen cadeau's

De feestdagen catalogus van dōTERRA staat weer boordevol fantastische cadeau's. 
https://www.doterra.com/NL/nl_NL/promotions-special-offers
Bestellen kan via het tabblad winkelen /speciale aanbiedingen/ while supplies last.....
Of: stuur me een privé berichtje dan help ik even met de bestelling! Geen account? Neem contact met me op.
 

 

Kenia Kit

Begin november heb ik met Tanja Daniels een Cō-Impact Sourcing reis naar Kenia gemaakt. Daar bezochten we twee distilleerderijen, hebben met de boeren op hun velden gewerkt en bezochten een school. Deze school wordt door de dōTERRA Healing Hands Foundation ondersteund. Er zijn o.a. klaslokalen gebouwd, een bibliotheek en toiletten. 

Deze reis was super indrukwekkend vooral door de ontmoetingen met de mensen.  We hebben ze in ons hart gesloten en hen beloofd hun oliën te promoten! Daarom bieden we een speciaal pakket aan met bijzondere oliën uit Kenia:

💧Melaleuca,
💧Geranium,
💧Pink Pepper
💧Cypress.

Omdat Kenia "the country of smiles" is, geven we je bij deze oliën een flesje Cheer cadeau.  Ook betalen wij als je bestelt de verzendkosten.

Bestel nu voor 98 EUR ipv 162,93 EUR! Inclusief dus de 5ml gratis Cheer (en....geen verzendkosten).

Je ontvangt tevens gratis een eBook met meer informatie en recepten voor elk van deze oliën.

*let op van deze aanbieding kun je alleen gebruik maken als je via mij klant bent bij dōTERRA of als je nog geen klant bent bij dōTERRA

.... een gaaf december cadeau voor jou èn voor de families aan de andere kant van de wereld. ("both sides of the bottle" )....

Bestel je Kenia Kit hier

Geurende groet
Léanne

ps....  Wil je het ebook lezen? Reageer op facebook op de post.

ps. of volg me op instagram én reageer op de post.

Close

50% Compleet

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.