BOGO week

Jul 19, 2019

Wellicht handig om alvast wat vragen te beantwoorden! 

Wat is BOGO?
dōTERRA geeft je een olie gratis als je een olie koopt (Buy One Get One).

Waar kan ik de aanbiedingen vinden?

Ik plaats ze of Facebook, je krijgt ze via whatsapp en via de mail ! Meld je ook aan voor de facebookgroep waar ik regelmatig een facebook live doe. 

Hoe koop je de aanbieding als je geen account hebt?

Bestel hier de bogo aanbieding

Hoe koop je de aanbieding als je wel een account hebt 
Via je eigen account!!! Als je niet via mij een account hebt vraag je diegene die jou geeft geholpen je account op te zetten. Als je via mijn een account hebt vraag je het mij. Je kunt me een berichtje sturen, met me chatten op Facebook, een direct bericht op Instagram… of zelfs bellen en op de koffie komen mag ook! Ik denk graag mee en kijk met je mee wat voor jou het handigste en voordeligste is.

In ieder geval zijn hier twee handige filmpjes:

 Kunnen de BOGO-aanbiedingen uitverkocht raken?
Ja, we kijken allemaal met veel enthousiasme uit naar de BOGO-aanbiedingen en het aanbod van de dag kan snel uitverkocht raken. Het is verstandig om vroeg in de ochtend te bestellen.

Moet ik verzendkosten betalen voor elke BOGO?
Ja, maar bij een account krijg je voordeel op de verzendkosten. Bij een eenmalige bestelling krijg je de helft teruggestort in punten. Bij een terugkerende bestelling krijg je alle verzendkosten terug in punten. Kortom, al snel weer een gratis flesje olie!

Ik zie veel aanbiedingen online om deel te nemen aan bulkorders/ bestellingen in regionale groepen om bezorgkosten te besparen, is dit een veilige manier om te bestellen?
Nee. dōTERRA beveelt aan je bestelling op je eigen account te plaatsen en je oliën rechtstreeks bij dōTERRA te kopen. Dit is de enige manier waarop je gegarandeerd een zuivere, verse olie kunt krijgen. En voor jou de voordeligste optie! Je wilt immers zelf je punten krijgen en zelf extra gratis producten verkrijgen! Hier kun je lezen waarom een eigen account handig is, voordeliger en dat je er niet bang voor hoeft te zijn.

Aarzel niet om je vragen aan me te stellen. Stuur me gerust een mail (info@helio.nl) of een berichtje via 06-55377614. Chatten via Messenger of een direct message in Instagram werkt ook!

Geurende groet
Léanne


🌐www.helio.nl
💌 info@helio.nl
Facebookwww.helio.nl/facebook        .                                                            Instagram www.helio.nl/instagram

Close

50% Compleet

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.