BOGO DEALS

Oct 21, 2019

KOOP EEN OLIE EN KRIJG ER EEN GRATIS 💧 

Drie dagen (72 uur!) kun je 3 fantastische aanbiedingen bestellen. Dit scheelt enorm in de verzendkosten en het verpakkingsmateriaal. Je kunt ze allemaal tegelijk bestellen vanaf woensdag 00:00 uur én maximaal 5 per bogo.  Maar je kunt ook combineren dus bijvoorbeeld 2 van bogo1, 1 van bogo 2 en bogo 3 niet!   

💧Bogo 1:

  • Koop Frankincense Touch € 51,50
  • Gratis Motivate Touch t.w.v. € 18,25 
  • Gratis Zengest Touch t.w.v. € 24,25

💧Bogo 2

  • Koop 15 ml Lavendel € 23,25 
  • Gratis 15 ml Pepermunt t.w.v € 21,25

💧Bogo 3

  • Koop 15 ml Holiday Peace € 28,50,
  • Gratis 15 ml Holiday Joy t.w.v. 23,00

BOGO 1 

Frankincense touch.

Dit is een perfecte 10 ml roller voor je huid en je immuunsysteem. Gebruik hem op vlekjes, littekens, rimpels, kleine wondjes of als je immuunsysteem een boost kan gebruiken! Frankincense staat van oudsher bekend om zijn werking voor een gezonde celdeling. 

Lees meer over Frankincense: https://helio.mykajabi.com/frankincense

Motivate Touch:

Een handige 10 ml roller die het gevoel van zelfvertrouwen, moed en overtuiging bevordert. Rol s' morgen Motivate onder je voeten voor een goed begin van de dag. Doe het op je polsen voor het sporten of voor een proefwerk. Werkt ook heel goed als je geen zin hebt om te strijken. Rol dan onder je neus ;)

Lees meer over motivate: https://media.doterra.com/eu/nl/pips/doterra-motivate-oil.pdf

Zengest Touch.

Dit is DE "alles tussen mond en kont olie". Deze 10ml roller gebruik je op je buik om de spijsvertering te ondersteunen. Dus, heb je last van je maag of darmen, rol gedurende de dag regelmatig. Ook goed te gebruiken als je op reis gaat, tegen reisziekte (rol onder je voeten)

Lees meer over zengest: https://helio.mykajabi.com/zengest

BOGO 2

Lavendel.

Deze 15ml is perfect voor rust en slaap. Maar ook voor ongelukjes waarbij je je verbrand hebt, te lang in de zon hebt gelegen ,of als je lijf huisdieren, stof en stuifmeel niet fijn vindt. Eigenlijk is lavendel de eerste olie die je pakt als je ongemakken hebt! Probeer het gewoon uit!

Lees meer over lavendel: https://helio.mykajabi.com/lavender

Pepermunt.

Pepermunt werkt natuurlijk super voor een goede mondgeur, om wakker te blijven en als verfrissing. Bij hoofdpijn: maak een 5ml roller met 4 druppels pepermuntolie aangevuld met gefractioneerd kokosolie. Rol deze over je voorhoofd slapen en nek. Heel fijn.

Lees meer over pepermunt: https://helio.mykajabi.com/peppermint

BOGO 3

Holiday peace

is heerlijk fris met houtgeuren. Gebruik deze fijne geur in de diffuser voor een beter humeur, en een serene atmosfeer … vooral ook tijdens drukke dagen. De ingrediënten van dennen, grapefruit, wierook en vetiver staan garant voor een heerlijk aroma.

Lees meer over holiday peace :https://media.doterra.com/my-otg/en/pips/holiday-peace-oil.pdf

Holiday Joy

is een olie met een warm en zoet aroma . Creëer een heerlijke omgeving tijdens de feestdagen met de geuren van wilde sinaasappel, kaneel, nootmuskaat en kruidnagel, samen met de frisse geur van de Siberische- en de Douglas spar. Spray deze geur op je kerstboom of gebruik hem voor een fijne massage Voor massage: Meng 5 druppels met 10 ml draagolie. Voor in bad: meng 5 druppels met 5 ml draagolie.

Voor meer informatie: https://media.doterra.com/eu/nl/pips/holiday-joy-oil.pdf

Koop je alle drie de BOGO's, dan heb je dus bijna 90 euro voordeel!

Op 22, 23 en 24 oktober is er een Facebook live met meer informatie over de oliën  Ga naar www.helio.nl/educatie  en doe mee.

Heb je zelf geen account? Dan mag je via mij bestellen. Klik hier .

Let op want op is op! BOGO's bij dōTERRA raken snel uitverkocht 

Gezonde groet,

Léanne 

Close

50% Compleet

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.