Ik heb iets geweldigs gehoord, en ik heb je hulp nodig

Jul 07, 2019

Ik heb iets geweldigs gehoord deze week!!! en ik heb je hulp nodig. Ik ben uitgenodigd om met dōTERRA mee te gaan naar Kenia.

Waarom wil ik jou hulp ?

dōTERRA steunt met hun stichting, Healing Hands, allerlei projecten in ontwikkelingslanden. In 2018 hebben ze 10 miljoen dollar aan allerlei goede doelen geschonken en 6 miljoen dollar aan micro kredieten gegeven. Ruim 27.000 gezinnen zijn geholpen.

Dit zijn projecten op het gebied van o.a. anti sex trafficing, hygiene kits voor meisjes, noodpakketten bij natuurrampen, het bouwen van scholen en ziekenhuizen, het slaan van waterputten, natuureducatie etc. etc.

Aanstaande november ben ik uitgenodigd om mee te gaan naar Kenia, om te helpen bij de projecten van Healing Hands. Ik wil dolgraag mee.

Hoe kun je helpen ?

Natuurlijk moet ik deze reis zelf betalen. Het budget van Healing Hands is hier niet voor bedoeld. Maar de reis is kostbaar. Daarom wil ik deze reis graag crowdfunden. Ik vraag je niet om zomaar geld te storten, ik wil je daar heel graag iets waardevols voor teruggeven.

Lees alvast meer over deze crowfundactie : ga naar https://helio.mykajabi.com/aromavipcommunity

Educatie is de motor voor verandering

Een van de speerpunten van dōTERRA is het opleiden van mensen onder ander in Kenia. Op het gebied van milieu, duurzaam verbouwen van gewassen, hygiene, cultuur en scholing voor kinderen.

Zoals jullie het afgelopen jaar hebben gemerkt is educatie ook mijn speerpunt. Ik heb veel video's, recepten en pdf's gemaakt, maar die staan allemaal verspreid over het internet. Daarom heb ik nu een online omgeving gemaakt, waar ik mijn trainingen, workshops, video's en heel veel PDF's (met recepten, diffuser mixen en DIY projecten) kan plaatsen. Jij kunt ze daar makkelijk terugvinden. Dit is mijn nieuwe platform voor alle dōTERRA gebruikers: de Aroma VIP Community.

Binnenkort ga ik deze community promoten. De introductieprijs wordt 10 euro per maand, 100 euro per jaar of 250 euro om "lifetime" toegang te krijgen en te houden.

Om mijn reis naar Kenia te financieren krijgen de eerste 50 deelnemers lifetime toegang (t.w.v. 250 euro) voor de prijs van een jaarabonnement (100 euro). Het voordeel is 150 euro EN je steunt mijn reis met Healing Hands naar Kenia

Dit is mijn crowdfunding cadeau voor jou!

Meer informatie: https://helio.mykajabi.com/aromavipcommunity

Heb je vragen over deze actie stuur me een prive bericht!!!

Geurende groet

 

Léanne Lovink

Close

50% Compleet

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.