Online workshops & cursussen

 

Meedoen ??? Klik hier

Klaar om aan de slag te gaan? 

  • 6 modules met workshops
  • iedere maand een live online workshop met gelegenheid om vragen te stellen
  • handige downloads & PDF's
  • €12,50 per maand of €120,00 per jaar
Ja !! dit wil ik!

Een gezonde lifestyle & essentiële oliën

Of je nu net begint met een gezonder leven en essentiële oliën of je bent al een tijdje bezig. Goede informatie en inspiratie in het Nederlands is altijd fijn! Twee jaar gelden ben ik begonnen om alle workshops die ik voor mijn klanten geef op te nemen. En nu is het ook beschikbaar voor jou! Hoe fijn is het om iets nog een keer terug te lezen of te luisteren?! 

Heb je ook een setje in de kast liggen dat je niet of weinig gebruikt? Wil je aan de slag met leuke recepten, rollers, diffuser mixen of meer informatie over een bepaald onderwerp? Op de Helio Aroma VIP workshop omgeving vind je alles overzichtelijk in modules. Je kijkt een hele workshop in een keer, of stukje voor stukje...en het is altijd direct duidelijk waar je gebleven bent.  In de modules vind je ook handige downloads terug en PDF's Én bovendien krijg je iedere maand een live workshop waaraan je mee kunt doen en waar je vragen kunt stellen. 

Gezonde groet, Léanne

Video workshops

6 handige modules met workshops, praktische voorbeelden en stap voor stap uitleg

Handige downloads

Bij iedere module vind je handige downloads om direct met je oliën aan de slag te gaan. 

Live workshops

Bij iedere module vind je handige downloads om direct met je oliën aan de slag te gaan. 

Wat kun je verwachten

  • Handige tips en adviezen om met een gezonde lifestyle en essentiële oliën aan de slag te gaan. Ik daag je uit om je oliën echt te gebruiken voor je gezondheid en je humeur. Je laat ze niet ongebruikt in de kast staan.
  • Praktische informatie en stap voor stap uitleg in het Nederlands zonder poespas en moeilijke dingen. 
  • Iedere maand nieuwe informatie in handige video workshops die je op jouw tijd kunt bekijken met downloads die je direct kunt gebruiken en waarmee je aan de slag gaat.

Wat is het niet

  • Het is geen online naslagwerk van ziektes en symptomen. Daarvoor raad ik je echt aan om Modern Essentials of Oil Magic aan te schaffen. Je krijgt wel handige tips waarvoor je de oliën kunt gebruiken
  • De focus is oliën, lifestyle en natuurlijke oplossingen. Het is geen business educatie, commerciële of marketing ondersteuning. Daarvoor heb ik andere trainingen. 

Voor wie zijn de workshops

Je wilt starten met een gezonde natuurlijke lifestyle en je hebt essentiële oliën in huis of je wilt er mee starten. 

Je gebruikt je oliën niet of niet genoeg en dat setje dat je hebt gekocht staat al een half jaar ongebruikt in de kast

Je voelt je niet zeker over de verdunning, de veiligheid of je weet eigenlijk niet waarvoor je de oliën kunt gebruiken. 

Je zoekt een plek waar je op je gemak dingen kunt terugzoeken, bekijken en luisteren en waar je vragen kunt stellen.

Meedoen?

Veel gestelde vragen

De worskhops variëren in lengte. Van 15 minuten tot 1,5 uur. Jij kunt zelf bepalen hoe lang je kijkt. Je kunt gewoon verder gaan waar je gebleven bent 

Ja je kunt alle modules zo vaak bekijken als je wilt zo lang je lid bent van de Aroma VIP Community

Je kunt op ieder moment stoppen. Je kunt via de link die je in je welkomst mail krijgt je lidmaatschap opzeggen voor de volgende maand. Het je een jaarlidmaatschap voor het volgende jaar. Je hebt na afloop geen toegang meer tot de modules en de downloads

De workshops zijn gemaakt op een videoplatform en hebben pdf downloads. Je krijgt na het kopen een email met je inloggegevens. Je kunt daarna via de telefoon (je download de kajabi app) of via je computer de workshops volgen.