Aroma VIP Community

Waarom wil ik jouw hulp?

dōTERRA steunt met hun stichting, Healing Hands, allerlei projecten in ontwikkelingslanden. In 2018 hebben ze 10 miljoen dollar aan allerlei goede doelen geschonken en 6 miljoen dollar aan micro kredieten gegeven. Ruim 27.000 gezinnen zijn geholpen. 

Dit zijn projecten op het gebied van o.a. anti sex trafficing, hygiene kits voor meisjes, noodpakketten bij natuurrampen, het bouwen van scholen en ziekenhuizen, het slaan van waterputten, natuureducatie etc. etc. 

Educatie is de motor voor verandering

Een van de speerpunten van dōTERRA is het opleiden van mensen onder ander in Kenia. Op het gebied van milieu, duurzaam verbouwen van gewassen, hygiene, cultuur en scholing voor kinderen. 

Zoals jullie het afgelopen jaar hebben gemerkt is educatie ook mijn speerpunt. Ik heb veel video's, recepten en pdf's gemaakt, maar die staan allemaal verspreid over het internet. Daarom heb ik nu een online omgeving gemaakt, waar ik mijn trainingen, workshops, video's en heel veel PDF's (met recepten, diffuser mixen en DIY projecten) kan plaatsen. Jij kunt ze daar makkelijk terugvinden. Dit is mijn nieuwe platform voor alle dōTERRA gebruikers: de Aroma VIP Community. 

Binnenkort ga ik deze community promoten. De introductieprijs wordt 10 euro per maand, 100 euro per jaar of 250 euro om "lifetime" toegang te krijgen en te houden.

Om mijn reis naar Kenia te financieren krijgen de eerste 50 deelnemers lifetime toegang (t.w.v. 250 euro) voor de prijs van een jaarabonnement (100 euro). Het voordeel is 150 euro EN je steunt mijn reis met Healing Hands naar Kenia 

Dit is mijn crowfund cadeau voor jou! 

Voordelen van de Aroma VIP Community

PDF downloads met handige recepten

Online basis workshop

Online workshop hormonen

Toegang tot de community

Vraag & Antwoord

Online workshops emotie

Gratis toegang tot de nieuwe workshops

Olie informatie

De belangrijkste voordelen

"Léanne maakt mij als nieuweling heel goed wegwijs in de wereld van essentiële oliën en wat je er mee kunt doen. Ze is heel benaderbaar en daarbij geeft ze ook nog buitengewoon fijne en nuttige Facebook live sessies en webinars."

Klazina

"Léanne onderscheidt zich van haar concurrenten door haar persoonlijkheid en kennis over het gebruik van essentiële oliën. Ze is integer en zet zich ook voor 200% in voor haar klanten. Haar intentie om mensen te helpen is oprecht."

Erinn
Karakterprofielen