AIR

EIGENSCHAPPEN 

Air helpt om de ademhaling te vergemakkelijken

Air reinigt en verzacht 

De aangename geur is kalmerend voor de zintuigen; perfect om ’s nachts te verstuiven en een goede nachtrust te bevorderen

INGREDIËNTEN

Laurel Leaf, Peppermint Plant, Eucalyptus Leaf/Stem, Melaleuca Leaf, Lemon Peel, Ravensara Leaf, Cardamom Seed essential oils.

GEUR

Mint, heet, fris, luchtig.

GEBRUIK

Aromatisch :3-4 druppels in de diffuser Topisch/ op de huid:  1-2  druppels op de gewenste plek, of verdun met dōTERRA Fractionated Coconut Oil 

 

TIPS

Mooi om te gebruiken als ondersteuning van een goede nachtrust.

Fijn om toe te passen bij overvloedig geluid tijdens de slaap (bijvoorbeeld van je bedpartner).

Breng (verdund: 9 druppels op een rollerflesje van 5ml) aan op de borst, de rug en het voorhoofd. 

Doe 3-5 druppels in een kom met warm water en inhaleer met een doek boven je hoofd om je ademhaling te ondersteunen. Of gebruik in de diffuser. 

De diffuser is inbegrepen bij de 15 ML basisset

EMOTIONELE WERKING

De olie van adem.

“Ik heb de moed om me volledig open te stellen en voel me geliefd, ondersteund en geheeld.”  *

Deze mix heeft invloed op het niet kunnen loslaten van pijn en verdriet. Als je je verstikt voelt door neerslachtigheid, probeer dan deze blend. Hij helpt bij het loslaten van emotie. De basis is wellicht ‘het niet geliefd voelen’ of ‘het gevoel dat je niet geliefd bent’.

Smeer (verdund) 1-3 druppels over de hartstreek en de borst.

Basisset - 15ML

Deze prachtige kit is het “Natuurlijke Medicijnkastje”en helpt jou en je gezin met 80% tot 90% van de uitdagingen die jullie in het dagelijks leven tegen komen. Deze Kit bevat 9 flesjes van 15ml met: Lavendel, Citroen, Melaleuca Oregano, Pepermunt, Wierrook, Breathe, DigestZen en On Guard. en 5 ML Deep Blue

AANDACHTSPUNTEN 

Dit product zit in de 5 en 15ML basiskit. Dit is de voordeligste manier om dit product aan te schaffen. 

Mogelijke huidgevoeligheid. Buiten het bereik van kinderen houden. Als je zwanger bent, borstvoeding geeft of onder de zorg van een arts bent, raadpleeg uw arts. Vermijd contact met de ogen, binnen-oren en gevoelige gebieden. Let op citrusoliën zijn photosensitief, na gebruik op de huid 12 uur zon vermijden) 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.