Onmisbare essentiële olie boeken

Oct 02, 2019

Hieronder vind je een aantal onmisbare essentiële olie boeken. Ik verwijs regelmatig naar deze boeken in mijn workshops en webinars. Ze staan ook op mijn bureau, zodat ik ze direct kan pakken als naslagwerk!

1. Dit Engelse boek, van Amanda Porter, geeft je uitleg over de effecten van essentiële oliën op je emoties. De oliën worden in alfabetische volgorde toegelicht. Eerst bespreekt ze de pure oliën, en daarna de blends. Gebruik dit boek om te zoeken op de emotie of het gevoel dat je ervaart.  Ga vervolgens met haar tips aan de slag. Wil je het boek bestellen? Dat kan bij deze Nederlandse webshop. Klik hier >>> 

Wil je meer weten over het gebruik van essentiële oliën en emoties?  En wil je uitleg hoe je dit boek kunt gebruiken? Doe dan mee met mijn online workshop, over emoties en essentiële oliën. In de AromaVIPCommunity staat een workshop van 1,5 uur over emoties (plus handige PDF's om te downloaden) Klik hier voor meer informatie


boek essentiële olie

2. Dit Nederlandse boek, van Thorsten Weiss, geeft je uitleg over de effecten van essentiële oliën op je emoties. De oliën worden in alfabetische volgorde toegelicht. Thorsten heeft veel pure oliën besproken in dit boek. Je kunt goed zoeken op thema’s en affirmaties, zodat je aan de slag kunt met de olie of oliën die voor jou van toepassing zijn.

Wil je het boek bestellen dan kan dat bij deze Nederlandse webshop, klik hier om te bestellen.


boek essentiële oliën

3. Dit is de laatste (softcover) uitgave van Modern Essentials. Dit boek mag niet ontbreken in je huis, als essentiële oliën gebruikt! Je vindt er per olie, maar ook per symptoom of uitdaging, aanbevelingen en oplossingen. Het boek bevat eveneens handige recepten om zelf producten te maken, van badzout tot lippenbalsems. Ook is het een goed naslag werk om je basis kennis over essentiële oliën en het gebruik ervan op te frissen. Wil je het boek bestellen dan kan dat bij deze Nederlandse webshop, klik hier >>>

Wil je meer weten over het gebruik van essentiële oliën. Op de AromaVIPCommunity staat een workshop van 1,5 uur over de 10 basis oliën (lavendel, citroen, pepermunt, melaleuca, oregano, frankincense, on guard, deep blue, air & zengest  (plus handige PDF's om te downloaden) Klik hier voor meer informatie


 

Essentiële oliën boek

4 Grow van Tanja Daniels (nederlands)

Tanja heeft in haar boek Grow op een mooie en integere manier beschreven, hoe jij oliën zakelijk kunt gebruiken en inzetten. Dit boek is de inspiratie voor het opbouwen van je praktijk met oliën. Die oliën gebruik je om je klanten tijdens, maar ook tussen de behandelingen, te ondersteunen.

Wil  je graag een inkomen opbouwen door het delen van oliën en het ondersteunen van anderen? Reik je graag anderen oliën aan voor hun gezondheid en humeur ?  Dan is dit is het boek dat je wilt hebben! Leer zonder alle Amerikaanse marketing trics, hoe je op een mooie manier kunt groeien en je bedrijf kunt opbouwen met essentiële oliën.

Wil je het boek bestellen dan kan dat bij deze Nederlandse webshop, klik hier om te bestellen.

Wil je meer weten over het zakelijk inzetten van essentiële oliën? En herken je jezelf in bovenstaande aanpak? Stuur me gerust een bericht voor een kennismaking! Bijvoorbeeld via info@helio.nl


5. Oil Magic

In dit engelse boek vind je heel veel "aandoeningen"  waarbij je direct ziet welke olie je kunt inzetten. Ook wordt verwezen naar "protocollen". Dit zijn bijvoorbeeld recepten en tips om de oliën te gebruiken waarbij een duidelijke instructie wordt gegeven over de hoeveelheden. De oliën en de mixen worden beschreven, waarbij zowel de fysieke als lichamelijke invloeden worden genoemd. Vaak staat ook daar weer een handig recept voor gebruik bij. Als je de camera van je telefoon opent en op de QR code richt  dan kom je bij interessante filmpjes uit over de betreffende olie. Een heel hoofdstuk in het boek gaat over emoties en energie. Kortom... een heel mooi naslagwerk. Erg fijn om in te lezen en om inspiratie op te doen. 

Wil je het boek bestellen dan kan dat bij deze Nederlandse webshop, klik hier om te bestellen. 


6. I Am Fabulous ( Desiree Mangandog)

Dit (engelse) boek (met handige spiraal) richt zich op humeur, emoties , mindset en spirituele ontwikkeling. 

"Ken je iemand die niet meer het zelfde is na een ernstig ongeluk? De shock en het trauma zitten gevangen in zijn/haar botten gewrichten en spieren. Door het aanbrengen op locaties op de meridianen ontstaat een emotionele verschuiving" 

Desiree geeft handige tips voor het aanbrengen van oliemixen op de huid. 40 blends voor 8 verschillende "aandachtsgebieden" zoals overvloed, hoop, inspiratie etc. Plus 5 diffuserblends. Alle recepten worden uitgelegd en onderbouwd: er is een beschrijving van iedere olie die erin zit. De tekeningen in het boek zijn ook prachtig... je kunt je tijdens dat je geniet van de blends uitleven met kleurpotloden ;) 

Wil je het boek bestellen dan kan dat bij deze Nederlandse webshop, klik hier om te bestellen.


7. Diffuserkaarten

35 prachtige kaarten (6,5 cm bij 6,5 cm) met diffusermixen. Je kunt deze kaarten ook gebruiken om je eigen rollerblends te maken met heerlijke geuren. De kaarten zijn gebaseerd op de oliën die in juli 2019 in de BOGO week in de aanbieding waren. Er zit een lijst bij met oliën die je als alternatief kunt gebruiken als je een van de oliën niet in huis hebt. Je krijgt er een gaaf houten blokje bij om ze neer te zetten naast je diffuser. Inclusief mooie doos om de kaarten in op te bergen.

Léanne

 

Geurende groet,

Leanne

 

Close

50% Compleet

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.